DE GEHEIMTUIN

De natuur met haar cyclus van kiemen, ontluiken, groeien, bloeien, zaaien en afsterven is een rijke inspiratiebron.

 

Organische vormen en florale motieven vinden hun plaats in de geheimtuin. 

Ik begin elke werkdag in mijn atelier met het maken van een tekening. Hiervan heb ik de hele dag profijt. Of ik daarna nou in opdracht aan de slag ga met illustraties, ga werken aan een huisstijl of een animatie, of ga schilderen, de weerslag van mijn dagelijkse tekening voedt mij de hele dag.

Zonder pretenties en vooral zonder plan ga ik aan de slag. Ik laat de dagtekening zichzelf tekenen. Vaak ontrolt zich uit de tekening van de vorige dag het volgende beeld. De serie tekeningen groeit, als antwoorden op elkaar en vormt zo een soort vervolgverhaal.
Ik deel deze beelden elke dag op mijn site, via Facebook, Twitter en op mijn weblog.

Van iedere dagtekening kan een hoogwaardige artprint gemaakt worden (in een gelimiteerde oplage van 25 stuks, gesigneerd en genummerd) Kijk in mijn blogwinkel voor meer informatie of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.