privacybeleid

Deze website wordt beheerd door Mieke de Haan, eenmanszaak gevestigd in Gouda en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 29033606.
Ik vind jouw en mijn privacy belangrijk. Ik doe er alles aan om de persoonlijke informatie die je mij verstrekt vertrouwelijk te behandelen en doe dat uiteraard in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

In dit privacybeleid lees je welke persoonsgegevens ik verzamel, met welk doel ik dat doe en wat ik met die gegevens doe.
Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de informatie die je online en offline met me deelt. Bijvoorbeeld via de mail en Whatsapp bij een vraag om informatie, het geven van een opdracht of als je je inschrijft voor een workshop. Of schriftelijk, bijvoorbeeld als je je aanmeldt voor mijn nieuwsbrief op een intekenlijst bij een expositie of workshop.

Cookies / Google analytics
Op deze site heb ik geen cookies ingevoegd en ik maak ook geen gebruik van Google analytics.

De gegevens die ik verzamel

De gegevens die je me mailt omdat je om informatie vraagt of omdat je je inschrijft voor een workshop sla ik niet langer op dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens werden verzameld. Voor sommige gegevens geldt een wettelijke bewaartermijn. Het spreekt vanzelf dat ik mij daaraan houd.

Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief heb ik je voornaam, achternaam en emailadres nodig.
Als je informatie aan me vraagt heb ik je naam, je mailadres en eventueel je telefoonnummer nodig.
Als je een opdracht voor me hebt of een werk van me koopt heb ik je adresgegevens nodig om je het werk te doen toekomen. Een telefoonnummer om afspraken te maken of te bevestigen, of om overleg te kunnen plegen. Ik moet in ieder geval gegevens hebben om je een factuur te kunnen sturen.
Als je deelneemt aan een workshop van mij heb ik je naam, mailadres en je telefoonnummer nodig om je een factuur te kunnen sturen, je op de hoogte te houden van lesinhoud en om je te kunnen bellen in onvoorziene omstandigheden, bijvoorbeeld als een les onverhoopt niet door kan gaan. Ook mail ik je als er nieuwe workshops gepland zijn waarop je je kan inschrijven.

Hoe worden jouw gegevens bewaard?

Jouw gegevens staan op mijn computer die beveiligd is met een wachtwoord en worden geback-upt, op een harddisk. Ik bewaar jouw gegevens niet in de cloud. Telefoonnummers sla ik ok op op mijn mobiele telefoon die beveiligd is met een pincode.

Delen

Ik deel je gegevens nooit met derden, tenzij ik daar wettelijk toe verplicht ben.

Nieuwsbrief

Je ontvangt mijn nieuwsbrief als je mijn klant bent of als je je daar ooit (online of offline) voor ingeschreven hebt. De nieuwsbrief verstuur ik met Mailchimp waarmee ik een verwerkersovereenkomst heb afgesloten. Je kunt je ten allen tijde eenvoudig afmelden via de link onderaan de nieuwsbrief. Dan worden je gegevens verwijderd van de mailinglijst.
Privacy beleid Mailchimp

Veilige site

 Mijn site is beveiligd met een SSL-certificaat. Dat zie je in je browser: de site heeft een groen slotje linksboven in je browser en de aanduiding https in het webadres. Dat betekent dat data versleuteld wordt verstuurd.

Inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt altijd het recht op inzage, aanpassing of het (laten) verwijderen van je gegevens.
Voor vragen daarover kan je met bellen (0182580810) of mailen.

Klacht?

Laat t me alsjeblieft weten als je denkt dat ik niet goed omga met je gegevens.
Er bestaat ook een mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

  

dagelijkse tekeningen

Elke werkdag een nieuwe tekening.

bekijk meer dagelijkse tekeningen


Animatie bij pianosuite van Rob Stoop

aujourd'hui lr


In 2017 maakte ik speciaal voor het Lief Langedijk Concert een aantal animaties die geprojecteerd werden terwijl de muzikanten speelden. Helen Botman, Ton Nieuwenhuizen, Rob Stoop en Arthur Lijten en het Red Limo String Quartet knalden, zweepten op, vertraagden en ontroerden met hun muziek.

Ik maakte onder andere een animatie bij een suite van Rob Stoop. Tijdens het concert speelde Rob live bij de animatie en timede de muziek zó dat er een vanzelfsprekende eenheid ontstond. Deze beelden zijn met de muziek nu te zien op mijn youtubekanaal.

Naar aanleiding van deze samenwerking vroeg Rob me of ik animaties wilde maken bij zijn nieuwe cd ‘The art of being alone’. Een mooier compliment kon ik niet krijgen. De eerste animatie bij het stuk ‘Aujourd’hui’ werd getoond bij de cd-presentatie. Een tweede beeldvertelling op de prachtige muziek van Rob is in de maak.

Als je net als ik op slag fan bent geworden van de muziek van Rob, dan kan je hier meer over hem lezen of zijn 2 cd’s bestellen.

 

Instagram

De vierkante plaatjeswereld van Instagram heeft me betoverd. Ook ik ben nu te vinden en hashtag me een eind in de rondte. Ik vind t leuk om daar andere dingen te laten zien dan op Facebook. Instagram nodigt uit tot ander beeld: kijkjes in mijn atelier, #inthestudio, #artistatwork en ook #workinprogress. Nieuwsgierig geworden? Niks missen?
Volg me op www.instagram.com/miekedehaan_artist

 instagram miekedehaan lr

 


2017 | AD editie Groene Hart, 4 mei 

Tekst Gijs Kool, Foto Stephan Tellier
Klik op afbeelding voor vergroting